De Twee Expert Tips Boeken die 
Elke Serieuze Ondernemer Nodig Heeft
Ontdek meer dan 100 resultaatgerichte ‘Business Boosting’ tips en Ontvang een GRATIS Ticket naar de 'Onstopbaar Succes Business Implementatiedag’, 
op 20 november 2018 in Utrecht.
boek + seminar + integratie = Onstopbaar Succes
KOOP DE BOEKEN >> LEES DE TIPS >> KOM NAAR DE IMPLEMENTATIEDAG
Koop voor slechts €20,- het boek dat jou het meest aanspreekt en krijg geheel GRATIS een toegangskaart voor de Onstopbaar Succes Business Implementatiedag (je moet wel reserveren en borg staan dat je werkelijk komt!)
SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS DIE KLAAR ZIJN VOOR DE VOLGENDE STAP
Expert Tips voor Onstopbaar Succes
van holistisch arts en internationaal Business Coach  dr. Roy Martina.
Als succesvol ondernemer wil je jezelf onderscheiden. Je wilt vooral niet vast blijven zitten in de onzichtbare box van beperkingen, valse overtuigingen en een gebrekkige eigenwaarde. Nee, jij wilt de beste versie van jezelf creëren om onstopbaar succesvol te worden.

In dit boek vind je 50 praktische tips waarmee je elke barrière, elke sabotage en elk obstakel op weg naar jouw succes moeiteloos kunt aanpakken. Je ontdekt ultieme succesgewoontes waarmee jij je mentale emotionele staat kunt managen. Dit is de sleutel tot succes.
Aan de hand van de ONSTOPBAAR-methode neemt Roy je mee in de diverse thema’s die jij tegenkomt op jouw persoonlijke hero’s journey. Hij zorgt ervoor dat je met gratie, gemak en plezier jouw weg bewandelt naar onstopbaar succes.

Je vindt in dit boek geen eindeloze theorieën, maar korte praktische tips waarmee jij ultieme succesgewoontes gaat ontwikkelen. Want als ondernemer wil je het graag minder druk hebben en meer succesvol zijn.

“The same mindset that created the problem, cannot solve it!”

Albert Einstein
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Bestel dit boek vandaag en ontvang de online cursus,
“In 21 Dagen Stressvrij” er GRATIS bij!
Je kunt stress niet vermijden …
Maar je kunt er wel voor zorgen dat het steeds minder grip op je leven heeft.

En op termijn kun je er zelfs voor zorgen dat je stressvrij kunt leven.

In dit online programma t.w.v. €147,- leer je effectief omgaan met stress en hoe je jouw weerbaarheid vergroot met korte eenvoudige oefeningen:
  • Je gaat ontdekken wat jouw grootste stress-triggers zijn, wie de grootste leermeesters zijn in jouw leven en hoe je deze informatie toe kunt passen zodat jouw bronnen van stress wegsmelten als sneeuw voor de zon.
  •  Je zult leren hoe je stress snel en effectief kunt ontladen.
  •  Je zult ontdekken wat electrosmog is en waarom deze verborgen bron van stress levensgevaarlijk kan zijn. Natuurlijk leer ik je ook hoe je daarmee om moet gaan.
  •  Je leert hoe informatie-snelheid je stressniveaus beïnvloed en hoe je praktische stappen kunt nemen om elke dag minder stress te ervaren.
  •  Je ontdekt de ware functies van emoties en hoe je jouw emotionele balans herstelt.
  •  Ook leer je alles over de patronen die chronische stress in stand houden en hoe je deze patronen doorbreekt.
Persoonlijk bericht van dr. Roy Martina:
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain
Hey ondernemer!

Ik weet hoe het is. Je hebt het druk, duizend dingen moeten gedaan worden en ergens in je dag wil je tijd vinden om te groeien. Om iets nieuws te leren en toe te passen waardoor je nog succesvoller wordt.

Maar de wereld trekt zich daar niks van aan.
“Je wilt groeien? Leuk voor jou, hier zijn 3 oneerlijke deadlines, een ontevreden klant en een miscommunicatie met je werknemer of partner.”

“Oh, je wilt meer succes? Meer geld verdienen? Meer tijd voor jezelf en je persoonlijke ontwikkeling? Hoe schattig! Hier zijn nog 10 ‘uitdagingen’ om mee te dealen.”
Ja, we noemen ze uitdagingen, omdat ooit een guru of spreker heeft verteld dat je er een positieve draai aan moet geven. Bullshit! (Excuseer). In het dagelijks leven komen we gewoon PROBLEMEN tegen. Shit happens.

De vraag is: Laat jij je tegenhouden of ben je onstopbaar?

Veel mensen denken dat ik het perfecte leventje heb. Lekker veel reizen, spreken en trainingen verzorgen over de hele wereld en natuurlijk goed verdienen. Maar wat de meesten niet weten is dat ik tegenslag na tegenslag heb moeten verwerken.

Van het auto ongeluk dat het voor mij onmogelijk heeft gemaakt om chirurg te worden, tot een financiële tegenvaller van $75,000 omdat er iets verschrikkelijks was misgegaan bij de renovatie van ons huis.

Soms lijkt het alsof ik voor elke stap vooruit twee stappen achteruit moet nemen.
Aan de andere kant weet ik 100% zeker dat dit is waarom ik succesvol ben.

Ik geef NOOIT op. Ik denk groot, geef alles wat ik heb en ik laat me nergens door tegenhouden.
"Je kunt niet falen als je nooit opgeeft."
Deze overtuiging heeft me de kracht, inspiratie en creativiteit gegeven om kalm en in controle te blijven ‘when the shit hits the fan’. En als ondernemer gebeurt dat voor ons gevoel vaker dan ons lief is.

Ik heb mijn nieuwste boek “Expert Tips voor Onstopbaar Succes’ geschreven omdat ik jou wil leren hoe je hetzelfde ‘never quit’ instinct in jezelf integreert en versterkt, zodat niets of niemand je tegen kan houden.

En om er zeker van te zijn dat je daar ook nog wat mee doet, bied ik je samen met Winston Scholsberg een gratis implementatiedag aan op 20 november 2018.
“Dit makkelijk leesbare boek is voor iedere (succesvolle) ondernemer die onstopbaar wil zijn. Zoveel goede, inhoudelijke en inspirerende tips van expertcoach dr. Roy Martina, die hout snijden. Dit boek is de komende tijd mijn ‘bijbel’ op weg naar meer business.”
- Emile Ratelband, Entrepreneur, Filantroop, Auteur, Bewustzijnsverruimer
Waarom heb ik dit boek geschreven?
Het is mijn missie om zoveel mogelijk ondernemers naar het volgende niveau van groei te begeleiden. Daarom heb ik dit boek geschreven.

Bestel het boek vandaag en ontdek de ultieme succesgewoontes die jou gaan lanceren naar het volgende niveau. Doe jij ook mee?

Claim je gratis ticket bij aankoop van één (of beide) van onze boeken.

De Onstopbaar Succes Business Implementatiedag
Bij aanschaf van één van deze boeken kun je direct jouw GRATIS ticket claimen
Expert Tips voor Wervend Spreken
van Meester Verteller en Public Speaking Architect Winston Scholsberg
Spreek jij weleens voor een publiek of heb je de wens om dat te gaan doen? Zorg dan voor echte verbinding met je publiek.

Ook in gesprekken met klanten is verbinding maken essentieel voor een goed resultaat. Dit boek helpt je hierbij.

In dit boek krijg je 50 praktische tips waarmee je jouw spreekvaardigheid naar een hoger niveau tilt. Voer de tips uit en je merkt het verschil in de manier waarop jij invloed hebt op je luisteraars.
De PIT-methode geeft je enorm veel houvast bij het bereiken van je doel als wervend spreker.
Aan de hand van deze methode geeft Winston je tips & tricks die jou helpen in elk gesprek dat jij hierna als ondernemer voert.

Tips die het verschil maken tussen falen en slagen.

Verwacht in dit boek geen stoffige theorieën over spreektechnieken. Wel krijg je korte en praktische tips in relatie tot wervend spreken die je vandaag al kunt toepassen.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Bestel dit boek vandaag en ontvang het e-boek t.w.v. €17,-
“De WES Methode: WOW en Excite met Storytelling” er GRATIS bij!
Weet je nog hoe het was toen je op school de eerste presentatie van je leven moest geven? Angstzweet, niet meer uit je woorden kunnen komen en dagenlang voorbereiden! Je was totaal niet bezig met de houding die je moet aannemen en ook niet hoe je jouw stem het beste kunt gebruiken, zodat je je medeleerlingen bij de les kon houden.

Je was eigenlijk alleen maar bezig met de angst voor het presenteren zelf. En dat is heel jammer. Het is geweldig om met zelfvertrouwen voor een groep te staan en je verhaal te kunnen doen waar mensen naar willen luisteren.

We hebben het allemaal moeten leren door ervaring. Dat geldt ook zeker voor mijzelf. Ik heb de laatste jaren zoveel presentaties gedaan en elke keer als ik een seminar of training geef, heb ik een leermoment.
“Je leert door het te doen!”
Ik kan je helpen om met een aantal simpele stappen jouw leerproces te versnellen.
Persoonlijk bericht van Winston Scholsberg
Hey influencer,

Als je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren en technieken om invloedrijker te worden. En dat is goed, want de afgelopen 25 jaar heb ik niets anders gedaan dan testen welke spreek- en communicatiestrategieën de test van de echte wereld overleven.

Ik kom van de University of Life & Experience. Met meer dan 9000 voorstellingen als professionele verhalenverteller heb ik het één en ander geleerd over wat werkt en wat niet werkt wanneer je voor een groep staat.
Misschien denk je, “verhalen vertellen is één ding, maar dat zegt niet dat je ook een kei bent in presenteren, speeches en sales”.

Dat zou best kunnen kloppen! Althans, als ik de laatste 15 jaar niet voor CEO’s, managers en business leaders, trainingen had verzorgd over communiceren, overtuigen en authentiek verkopen.

“Winston Scholsberg werkt erg snel en efficiënt. Winston was in staat om de informatie die ik gaf heel snel te verwerken in de training. Ik voelde mij tijdens de training snel op mijn gemak. Dit kwam vooral door Winston’s warme en open persoonlijkheid. Tijdens de training heb ik op een creatieve manier ontdekt hoe ik verbinding met het publiek kan maken. Na 120 minuten had ik behoefte om nog meer te leren, wat vloog de tijd voorbij.”

- El Rahmani Majoor – Plaatsvervangende Brigadecommandant van de Koninklijke Marechaussee
Het is mijn missie om de wereld te laten zien dat IEDEREEN een wervende spreker kan worden.

Het is puur een kwestie van het toepassen van eenvoudige technieken. Het zelfvertrouwen en de opgedane ervaring komen dan vanzelf.

Deze technieken werken in bijna elke situatie. Ik heb met de 7 stappen van de WES Methode zelfs een jongeman van het stotteren afgeholpen.

Een ander werd dankzij zijn zelfvertrouwen en pitch geselecteerd uit 2000 kandidaten voor een droomstage bij Unilever, terwijl hij aan het start van de training nauwelijks uit zijn woorden kon komen.

Succesvol en zelfverzekerd spreken is voor iedereen een mogelijkheid, ongeacht of je ‘talent’ hebt of niet. Wil je spreken maar houdt angst je tegen? Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die ik daar vanaf heb geholpen.

Daarom zie ik je graag bij de Onstopbaar Succes Business Implementatiedag op 20 november 2018!

Dan kun je live ervaren hoe krachtig en eenvoudig deze technieken zijn. Binnen een uur merken mijn cliënten al het verschil. Ga jij na afloop van het seminar naar huis met nieuwe wervende spreekvaardigheden en het zelfvertrouwen dat daarbij past?

De Onstopbaar Succes Business Implementatiedag
Bij aanschaf van één van deze boeken kun je direct jouw GRATIS ticket claimen
Maak Jezelf Onstopbaar
Integreer de bewezen succesgewoontes van ‘s-werelds meest welvarende entrepreneurs, disruptors, influencers en business leaders.

1 Dag. Weinig Theorie. Korte en krachtige implementatie oefeningen die onmiddellijk resultaat opleveren. ‘Not your typical seminar.’

SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS DIE KLAAR ZIJN VOOR DE VOLGENDE STAP
Dit event is voor avontuurlijk ingestelde ondernemers en entrepreneurs die hun grenzen willen verleggen. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom maar dit event is echt voor jou als je bereid bent om groot te denken en de uitdaging naar groei en financieel succes aan te gaan.

KOOP DE BOEKEN >> LEES DE TIPS >> KOM NAAR DE IMPLEMENTATIEDAG
Kom naar de
"Onstopbaar Succes Business Implementatiedag"
om je business TE UPGRADEN naar een hoger level.
Door jouw sabotages aan te pakken, en tegelijkertijd jouw lichaamstaal te koppelen aan je nieuwe krachtige zelf, gaat jouw business vanzelf naar een veel hoger level!

Wij vragen je een borg te betalen zodat we er zeker van zijn dat jij aanwezig zult zijn op 20 november 2018. Je ontvangt hiervoor bij registratie op 20 november 2018 een BORGVoucher* t.w.v. €50,-

Onze boeken zijn geschreven voor iedereen die meer wil bereiken op welk vlak dan ook. Met de “Onstopbare Succes Business Implementatiedag” wordt je geïnspireerd EN GELEERD om de volgende stap te maken.

 Bestel Jouw Boek Vandaag En Krijg Een GRATIS Ticket voor de Onstopbaar Succes  Business Implementatiedag!
Boek Reviews
“Als je gelooft dat je jouw droom niet kan waarmaken, dan is het zeker dat het je niet gaat lukken. Volgens Roy is ‘onmogelijk’ een geprogrammeerde beperking van je brein. Laat los ‘hoe je het gaat doen’ en lees dan dit boek barstensvol tips om je brein nieuwe mogelijkheden te laten zien. Daarna kun je alles wat je hart en mind wensen. Ik spreek uit ervaring. Roy zei: “dat kun je gewoon”. En toen liep ik een marathon. Dat wat ik dacht dat onmogelijk was, heb ik waargemaakt. Met dezelfde mentaliteit pak ik nu mijn business aan en ik weet dat ik mijn dromen ga waarmaken. Ik ben ‘ONSTOPBAAR’.

MIJN ADVIES: met dit boek heb je een bron van inspiratie die jou op moeilijke momenten en bij toffe uitdagingen kracht gaat geven!”

 - Gerdy Heek, Lifestyle entrepreneur
    www.lifeplandesign.com
“Het boek is zelf onstopbaar als je erin begonnen bent. Het is zo interessant dat het je in een houdgreep houdt. Dit is niet verwonderlijk omdat Roy ook een Budo master is. Het boek is heel praktisch het raakt je. Ik ging alvast een mooi notitieboek kopen om het in praktijk te brengen. De presentatie is consequent met de inhoud. Het gebruik van het acrostichon, dat elke eerste letter van elk hoofdstuk ook nog eens samen het woord onstopbaar vormt, is speels en maakt de lezer nieuwsgierig. Het boek van Roy is een geschenk voor ieder mens op aarde. Het geeft iedereen de zin en de mogelijkheden om alles uit zichzelf te willen halen wat erin zit, en dan nog meer te ontdekken over het leven en de wereld. Het is een absolute aanrader voor iedereen, in welke levensfase je je ook bevindt. Door het lezen en het toepassen van het boek werken we samen aan een betere wereld. Het is één van de meest inspirerende boeken van de 21ste eeuw.”

 - Paul Liekens, auteur, NLP Master, Sjamaan
    www.paulliekens.be
“Onstopbaar worden is de sleutel naar succes. Roy Martina weet als geen ander hier inhoud aan te geven en dit te verwoorden. Hij is een levend voorbeeld voor ons en inspireert elke keer weer met zijn jarenlange levenservaring en zen-humor. In dit boek geeft Roy prachtige tips hoe iedereen onstopbaar kan worden. Of je nu een baan hebt of een eigen bedrijf, laat niets je stoppen in je ambities. De juiste intentie is het startpunt om meer uit je potentieel te halen. Met dit boek in de hand is elke mens in staat zichzelf te lanceren. Een aanrader dus!”

 - Wim Belt, internationaal ondernemer, investeerder en kwantumfysicus & Briony Vanden Bussche, netwerkexpert, ondernemer en innovator in educatie.

Beide auteurs van ‘Experttips voor Ongelimiteerde Bedrijfsgroei’

    www.heartbrainacademy.com
“216 pagina’s die je inzichten, inspiratie, strategieën, power en daadkracht zullen geven. Maar bovenal zal het dagelijks een handleiding zijn om jouw droom waar te maken! Doe alles zonder enige bedenking wat je opgedragen wordt. Daarna koop je dit boek en geef je

dit aan je grootste concurrent. Omdat je weet dat hij hiervan zal leren, zal jij nog meer geïnspireerd zijn dan ooit.”


 - Emile Ratelband, Entrepreneur, Filantroop, Auteur, Bewustzijnsverruimer
    www.ratelband.nl
“Dit makkelijk leesbare boek is voor iedere (succesvolle) ondernemer die onstopbaar wil zijn. Zoveel goede, inhoudelijke en inspirerende tips van expertcoach Roy Martina, die hout snijden. Dit boek is de komende tijd mijn ‘bijbel’ op weg naar meer business.”

 - Ursula van Zantvliet Rozemeijer, Directeur Meer Business
    www.meerbusiness.nl
“Roy zijn tips zijn praktisch en makkelijk uit te voeren. Het heeft mij enorm geholpen om uit mijn comfortzone te stappen, mijn doelen helder te stellen en elke dag intenties te zetten. Ik heb in korte tijd al meer bereikt dan ik had durven dromen. ‘This shit works!’. Ik merk dat ik meer focus heb, met beter voel en aan het eind van de dag energie over heb, zodat ik binnen een week van elke dag een tip ga pakken!”

 - Suzanne Glorie – Glorie Concept Realisatie
    www.glorie.nl
“Winston helpt je om jouw verhaal vanuit authenticiteit te vertellen. Hij is een meester verhalenverteller en kan het ook overbrengen op anderen. Dat maakt hem zo’n goede wervende spreker. Zijn training heeft op mij een enorme impact gemaakt. Hij maakt echt het verschil. Het gaat niet alleen om het verhaal maar over hoe je het verhaal in de wereld brengt. Ik heb tijdens de trainingen de veranderingen gezien bij de mensen in hun hele leven. Zij gaan nu staan voor wie ze zijn. Wanneer je de tips in dit boek dagelijks toepast, zal je net als Winston je verhaal vanuit authenticiteit vertellen en een wervende spreker worden.”

- Roy Martina - holistisch arts, business coach, internationaal spreker en bestseller auteur       www.roymartina.com
“Ik heb meerdere trainingen van Winston gevolgd en elke keer verrast hij mij met de groei die ik realiseer. Na het lezen van dit boek herken ik zoveel van de verhalen in zijn trainingen dat ik je echt kan aanraden om dit boek te lezen en zijn tips te omarmen. Ik ben zakelijk en financieel enorm gegroeid. In de laatste 2 jaar heb ik mijn inkomen verviervoudigd. Ik ben sterker aan de telefoon en weet nu het effect van goed wervend spreken. Ik kan mijzelf nu veel beter verkopen. Mijn verhaal is compleet nu ik weet wie ik ben, wat ik doe en waarom ik dat doe. Dat heb ik aan Winston te danken. Ik gebruik dit boek als een naslagwerk. Dus wanneer jij ook met trots jouw verhaal wilt vertellen, dan gaat dit boek jou zeker helpen.”

- Martin Seij - sales executive
© 2018 All rights reserved | Christallin BV, Emancipatie Boulevard 31, New Haven E Zone, Willemstad, Curacao, Netherlands Antilles |
Empowered by Marketing Revolution BV